Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

11 januari 2024

Moet ik naar de dokter?

Jij hebt pijn en twijfelt of het nodig is om de huisartsen spoedpost te bellen. Want: is het ernstig genoeg? Of kan de klacht een nachtje wachten om de volgende werkdag je eigen huisarts te benaderen? Check het via de app Moet ik naar de dokter.

Wat is ‘Moet ik naar de dokter’?

Moet ik naar de dokter? kan op basis van je leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer je naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel.

Hoe betrouwbaar is Moet ik naar de dokter?

De vragen en adviezen van Moet ik naar de dokter? zijn gebaseerd op de geldende medische standaarden en protocollen. Alle vragen en adviezen zijn zorgvuldig samengesteld door ons team van triagespecialisten. Daarnaast is Moet ik naar de dokter? de eerste medische app in Nederland die een zogenaamde CE-markering heeft verkregen. Een CE-markering geeft aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese (veiligheid)regels voldoet en dat de conformiteit- en overeenstemmingprocedures zijn voltooid.

Wat is het doel van Moet ik naar de dokter?

Moet ik naar de dokter? helpt mensen om verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid te nemen. Ruim 42% van de mensen die een dokter bezoeken hoeven daar eigenlijk helemaal niet naar toe. Met behulp van Moet ik naar dokter? kan een deel van deze mensen gerust gesteld worden en voorzien worden van een betrouwbaar advies.